Google AdWords-mainonnan avulla saat helposti ja edullisesti asiakkaita kotisivuillesi

Hakusanamainonta Googlessa tuo oikeanlaisia asiakkaita, jotka hakevat tarjoamiasi palveluita ja tuotteita

Google AdWordsin avulla saat tuotteesi ja palvelusi näkymään Googlen hakukoneessa, silloin kun niitä etsitään. Varmista nyt, että asiakkaasi löytävät yrityksesi. Yli 89% suomalaisista kuluttajista aloittaa yrityksen, tuotteen tai palvelun etsimisen hakukoneesta.

Oheisessa kuvassa oikealla on esimerkki AdWords -mainoksesta Googlen hakukoneessa.

Autamme sinua tekemään mainoksistasi tarjoamiasi palveluita ja tuotteita kuvaavat, joita asiakkaiden on houkutteleva klikata. Hoidamme kampanjan tarvittaessa alusta loppuun ja autamme hakusanojen listaamisessa, joiden avulla tuotteesi ja palvelusi löytyvät paremmin. Olemme tehneet pitkään AdWords -mainontaa myös omille tuotteillemme ja tiedämme, kuinka kampanjat tehdään ammattitaitoisesti.

Optimoimme myös kampanjasi ja sinä voit keskittyä liiketoimintaasi. Olemme yhteydessä, jos kampanja tarvitsee mielestämme suurempia muutoksia. Muutoin raportoimme kuukausittaiset tulokset ja teemme jatkuvaa optimointia kampanjalle.

”Adwords-mainonnan ansiosta asiakasmäärämme ovat nousseet merkittävästi ja Adwords on tällä hetkellä Rengaskeskus.com:n tärkein asiakashankintakanavamme.”

Jirka Patis, Rengaskeskus.com

Palvelun tilaaminen

Palvelu tilataan täyttämällä oheinen Google Adwords –mainonnan taulukko ja lähettämällä se meille ”Tallenna ja ota yhteyttä” -napista. Tämän jälkeen otamme yhteyttä ja käyt asiantuntijamme kanssa läpi yrityksesi kotisivut, toimialan, toimialueen, tuotteet sekä palvelut. Tämän pohjalta suunnittelemme sopivan kampanjan hakusanoineen sekä mainossisältöineen. Näin varmistamme, että oikeat asiakkaat löytävät tuotteesi ja palvelusi. Kun kampanjat on toteutettu, ilmoitamme sinulle niiden käynnistämisestä sähköpostitse.

Raportointi ja laskutus

Lähetämme sinulle kuukausittain sähköpostitse raportin kampanjan tuloksista (mm. kävijämääristä). Laskutamme palvelun kuukausittain ja erittelemme Googlelle mainosbudjetin maksut ja palvelupalkkiomme osuuden. Lasku ei koskaan ylitä kanssasi sovittua budjettia ja voi olla sovittua pienempikin, mikäli hakuja toimialallasi tai alueellasi ei ole riittävästi.

Kampanjan optimointi

Seuraamme ja optimoimme kampanjaasi jatkuvasti löytääksemme parhaat hakusanat ja mainokset, sekä maksimoidakseen asiakkaiden siirtymiset sivustollesi.

Google hakusanamainonta

Hinnat ovat ALV 0%. Palvelun kokonaishintaan kuuluvat mainosbudjetti sekä palvelupalkkio.

Voit myös mainostaa useampaa eri tuotetta/palvelua, sivustoa tai räätälöidä kampanjaasi; mainostaa vain tiettyinä päivinä tai kellonaikoina, tai vaikka kohdistaa mainoksesi ulkomaille. Me löydämme sinulle ratkaisun!

Sinun ei tarvitse tietää Adwords -mainonnasta mitään. Riittää, että kerrot meille mitä tuotteita tai palveluita tarjoat asiakkaillesi. Me hoidamme Adwords -mainonnan puolestasi Avaimet käteen –periaatteella!

Mainostettavien tuotteiden tai palveluiden määrä
Tuotteiden tai palveluiden mainosbudjetti / päivä
Palvelupalkkio / päivä ( kampanjaa)
Hinta yhteensä / päivä
Starttimaksu (vain ensimmäisessä laskussa, sis. asiakkuuden ja kampanjoiden perustamisen) 79 €
Tuote- ja palveluhakusanat
Mainokset
Optimointi
Raportti
Sopimuskausi Toistaiseksi *
* Sopimus on ensimmäisen vuoden osalta määräaikainen, jonka jälkeen se jatkuu toistaiseksi.

Käytätkö liikaa omaa aikaasi Google -mainontaan?

Google -mainonnan voi myös tehdä itse, mutta jo alkuun pääseminen vaatii hieman asiaan perehtymistä. Mainonnasta kaiken irtisaamiseksi mainostajan tulee ymmärtää miten Adwords -mainonta toimii.

Jotta Adwords -mainonnasta saa kaiken hyödyn irti, se kannattaa ulkoistaa asiantuntijalle. Anna meidän auttaa tässä yritystäsi.

Maksatko liikaa Google -mainonnasta?

Me veloitamme kampanjoittesi ja mainosryhmien tekemisestä ja optimoimisesta vain työhön käytetyn ajan. Monet toimijat sisällyttävät palkkionsa mainosklikkien hintaan, jolloin asiakas saattaa maksaa moninkertaista hintaa kampanjoiden ylläpidosta. Emme myöskään veloita Adwords -mainonnan aloituksesta starttimaksua.

Jätä yhteydenottopyyntö, niin kerromme mielellämme lisää!

”On oltava siellä, missä asiakkaatkin ovat. Google-hakusanamainonnan avulla olemme aina näkyvillä kun joku hakee palveluitamme Googlen hakukoneessa.”

Chopchop.domains, China Online Oy

”Palveluitamme etsitään usein Googlessa, jossa näkyvyytemme on merkittävästi parantunut Google AdWords -mainonnan myötä. Asiakkaat löytävät kampanjoiden ansiosta palvelumme.”

mökkihaku.fi, Netjames Oy